sâmbătă, 15 octombrie 2016

Gheron Sava Lavriotul - Biserica Ortodoxă este Corabia Mântuirii - 15 octombrie 2016



Asociația Creștină “Sfântul Arhanghel Mihail” a organizat "CONFERINȚA TEOLOGICĂ ORTODOXĂ - Biserica Ortodoxă este Corabia Mântuirii" în ziua de 15 octombrie 2016, la Sala A.G.I.R. din Bucureșt, cu începere de la orele 12.00. 


La această conferință s-au prezentat argumente de natură dogmatică, canonică, patristică și eclesiologică si pozitia luptatoare Ortodoxa care condamna erezia tuturor ereziilor - ecumenismul legiferat la "Sfantul si Marele Sinod din Creta 2016".


Au conferentiat:
Gheron Sava Lavriotul de la Mănăstirea Marea Lavră alaturi de Monahul Efrem si Monahul Nicodim de la Schitul romanesc Prodromu din Muntele Athos. 



fragmente din conferinta:

"-sinodul din Creta a fost eretic: s-au recunoscut oficial ereziile [papistasii,catolicii,greco-catolicii,protestantii,neo-protestantii] ca "biserici" , s-a recunoscut erezia CMB (Consiliul Mondial al Bisericilor) ca fiind biserica, nu s-a urmat drumul sfintilor parinti
-sinodul din Creta nu a recunoscut traditia sfintilor de la cele 7 sinoade ecumenice
-motivul principal pentru care ar trebui sa se intruneasca un sinod este combaterea ereziilor, in sinodul din Creta s-a intamplat exact invers: au legiferat ereziile ca facand parte din Biserica, asta a fost adevaratul scop al sinodului din Creta
-

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu