luni, 4 aprilie 2016

Rostirea Anatemelor la Biserica Panagia Odighitria Pireu 2016-Anatema este cea mai mare dovada de iubire a lui Dumnezeu fata de oamenii eretici; 
-Anatema nu inseamna blestem, ci inseamna in afara granitelor Adevarului,Bisericii
-rostirea anatemelor de catre preot si credinciosi asupra ereticilor si ereziilor reface puterile sufletesti ale ortodocsilor si trezeste constiinta ereticilor ca sunt in gresala si se vor pierde daca raman acolo
-Anatema nu reprezinta nici ura ,nici blestem ,nici injurie sau dispret, nici defaimare ci este medicamentul lui Dumnezeu pentru umanitatea cazuta in pacatul schimbarii dogmelor ,Adevarului Revelat

anatemele citite de Parintele Matei Vulcanescu in  Sfanta Mitropolie a Pireului


-Celor care predica si invata panerezia ecumenist intercrestina si interreligioasa, Anatema!

– Cel dupa Canoane cazut si fara temelie ereziarh Papa al Romei celei Vechi, Francisc I si celor ce sunt in comuniune cu el Anatema!

– Cazutilor si anticanonicilor ereziarhi Patriarhi ce neaga Sinodul IV Ecumenic:

Karekin al II-lea al Armeniei,

Teodor al II-lea al Egiptului(Patriarhul Coptilor),

Abuna Pavel al Etiopiei,

Ignatius Aphrem II al siroiacobitilor,

Baselius Thomas I al Malabarienilor Indieni

celor ce in mod gresit se numesc pe sine „ortodocsi” si celor ce sunt in comuniune cu ei, Anatema!

-Acordului de la Chambesy din 1994 in care anti-Calcedonienii in mod mincinos sunt recunoscuti ca ortodocsi, Anatema!

– Acordului de la Balamand Anatema!

-Asa zisului „Consiliu Mondial al Bisericilor” ce invata ca fiecare ramura protestanta este o parte din Biserica lui Hristos si celor ce participa la rugaciuni in comun la blasfemica si calcatoarea de canoane asa-zisa „Saptamana de Rugaciune Ecumenica” considerandu-i pe eretici „frati in Hristos”, Anatema!

-Celor ce invata ca Biserica ar cuprinde toate confesiunile despartite de Ea numindu-le „biserici nedepline” si celor care spun ca exista Sfinte Taine,Har mantuitor si sfintenie inafara Bisericii Ortodoxe, celei Una, Sfinte, Sobornicesti si Apostolesti, Anatema!

-Celor ce defaima Tainele Bisericii: Baptisti, Adentisti, Penticostali, Anatema!


celor care neaga si defaimeaza pe Maica Domnului, Treimea cea de o fiinta si nedespartita, rabini ai iudaismului, islamisti si membrii societatii ” Turnul de Veghere” a Martorilor lui Yehova, Anatema!

– lui Martin Luther, Jean Calvin, Urlich Zwigli, Henric al VIII-lea, lipsitului de evlavie imparat, si celor adunati impreuna cu ei si toate ramurile protestante, Anatema!


Francmasonilor,antroposofilor,teosofilor,yoghinilor, si tuturor invataturilor lor ezoterice care relativizeaza si amesteca adevarul lui Hristos cu minciuna idolatra, Anatema!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu