sâmbătă, 16 ianuarie 2016

Ne dezicem de ierarhii ecumeniști. Cuvânt către credincioșii ortodocși din România


"Cuvant catre drept-credinciosii crestini romani

Nu avem in spate nici un partid, nici o organizatie si nici o putere lumeasca ci Adevarul. In numele Lui, adica al lui Iisus Hristos Dumnezeul-Om, Cel ce a spus: “Indrazniti, Eu am biruit lumea.”, indraznim si noi.

De ani de zile trupul Bisericii este atacat de o otrava foarte periculoasa: erezia tuturor ereziilor – ecumenismul. Cateva din lucrarile satanice ale ecumenistilor sunt:

1. Conferintele si tratatele apostate semnate de arhierei in secret, fara consultarea sau aducerea la cunostinta credinciosilor si impotriva invataturilor Sf. Parinti de la cele 7 Sinoade Ecumenice. Aici amintim intre altele, doua intalniri ecumeniste deosebit de grave: Balamand (Liban-1993), unde s-au recunoscut toate tainele catolicilor fiind valide si s-a introdus termenul eretic de “Biserici surori“si Ravena (Italia-2007), unde s-a recunoscut papa Romei ca episcop valid cu har si succesiune apostolica.
2. Rugaciunile in spatiile publice ale arhiereilor si preotilor ecumenisti cu ereticii (catolici, protestanti…), chiar cu evreii si paganii;
3. Participarea la beatificari respectiv canonizari a ecumenistilor (unii la altii, catolici la ortodocsi si invers) si recunoasterea unor asa zisi “sfinti” ai ereticilor in schimbul unor interese materiale (de ex. Mitropolitul Teofan a participat la beatificarea cardinalului Anton Durcovici la Iasi in 17 mai 2014 in urma urmatoarei propuneri: “Daca doriti cladirea cutare, participati la beatificarea cardinalului Durcovici.“);
4. saptamana de rugaciune – care de fapt este o uraciune inaintea lui Dumnezeu – pentru “unitatea crestinilor “din a doua jumatate a lunii ianuarie, initiata si sustinuta de Patriarhul Daniel;
5. propovaduirea unei dragoste false, fara consistenta Adevarului si deci in afara lui Hristos si crearea falsei impresii ca si ortodocsii si ereticii, paganii, musulmanii, evreii… ar avea acelasi Dumnezeu;
6. negarea hotararilor unor Sinoade Ecumenice pe motivul aberant ca Sf. Parinti n-ar fi avut suficienta dragoste fata de eretici si de aceea i-au anatemizat, de aici rezultand hula cumplita prin care arhiereii ecumenisti se considera a avea “o dragoste si o intelepciune “mai mare decat a Duhului Sfant, Cel care i-a indemnat pe Sf. Parinti sa-i dea anatemei pe eretici.
7. convocarea unui Sinod panortodox in 2016 unde este “de neconceput lipsa reprezentantilor Romei “(ce legatura are papa cu Ortodoxia , cand el nici macar nu este botezat ?) si in care nici unul din cele 10 puncte de discutie nu condamna vreo erezie, ci se intareste panerezia ecumenismului (numit fals “Miscarea ecumenica “), si se va discuta despre pace, fraternitate si libertate (putin mai lipsea si aparea deviza masonilor de la 1789, “libertate, egalitate si fraternitate”).

Biserica se roaga pentru toti dar nu impreuna cu toti, pentru ca nu toti cred in Dumnezeul cel adevarat – Sfanta Treime si nici toti cei ce cred in Sf. Treime nu cred drept. Trecerea de la erezie la dreapta credinta si intrarea in Biserica se face numai prin: lepadarea de erezie, Botezul ortodox prin intreita afundare, Mirungerea si Sf. Impartasanie, iar nu prin rugaciuni impreuna cu ereticii, prin intruniri ecumeniste comandate si sustinute financiar de clanul Rockefeler…

Nu avem voie sa uitam ca unul din roadele amare ale ecumenismului in Romania a fost impartasirea IPS Corneanu la Greco-catolici, blasfemie de care el nu s-a cait niciodata pana la moarte.
Biserica Ortodoxa nu e proprietatea nici a Patriarhilor, nici a Mitropolitilor, nici a Episcopilor, nu e mosia lor si nici mostenirea lor. Ei traiesc de pe urma evlaviei credinciosilor, de a caror mantuire nu-i intereseaza, acesta este un fapt de care ei vor da negresit seama in fata Dreptului Judecator si n-am vrea sa fim in pielea lor.

Capul Bisericii este Iisus Hristos. Sufletul Bisericii este Duhul Sfant. Iar Trupul Ei suntem toti cei botezat ortodox si care credem ortodox. Omul eretic (chiar de ar fi Patriarh, Mitropolit, Episcop, Preot, simplu credincios) singur iese din Biserica pentru ca se impotriveste Adevarului. Iesirea lui este mai intai nevazuta, cu sufletul, dar daca nu se intoarce la Adevar, dupa moarte merge in iad.

Poate vreodata, cu ajutorul lui Dumnezeu, va avea loc vreun Sinod Ecumenic autentic – nu ca cel deja apostat numai prin stabilirea punctelor in discutie – care sa dea anatemei ecumenismul si sa se termine o data cu aceasta “saptamana de rugaciune (uraciune) pentru unitatea crestinilor“.
Dar pentru ca acesta sa aiba loc, noi trebuie sa luptam cu armele Luminii pentru a mentine treaza constiinta Adevarului si sa o transmitem copiilor nostri.

De aceea, toti care suntem constienti de acest pericol si mergem la Biserica, mai ales in saptamana care urmeaza, suntem datori sa luam atitudine impotriva oricaror actiuni ecumeniste (rugaciuni cu ereticii, predici ecumeniste, predici ale cardinalilor, popilor papistasi, pastorilor…).
Daca vom tacea, vom trada si urgia bate la usa. Primii pacatosi condamnati de Mantuitorul Iisus Hristos la Apocalipsa nu sunt curvarii, nici ucigasii, ci fricosii.

Inaintemergatorul antihristului, papa Francisc, la propunerea fostului presedinte al Israelului Shimon Peres, vrea sa faca “un ONU al religiilor “, pe care sa-l conduca el. Acesta este un pas foarte important in instaurarea unui guvern mondial cu religie unica mondiala si conducator unic mondial –antihrist.

Care este folosul zidirii de catedrale si biserici daca lovim si daramam dreapta credinta din constiintele oamenilor prin ecumenism ?
Care este folosul zidirii de catedrale si biserici daca nu spunem raspicat papistasilor, protestantilor, evreilor, musulmanilor, paganilor… ca numai Iisus Hristos cel Ortodox da mantuirea vesnica ?
Cum indrazniti voi, arhierei si preoti ecumenisti sa lipsiti de Taina Sf. Botez pe catolicii care vor sa vina la Ortodoxie ?!? Chiar si numai singur, acest pacat groaznic al vostru va va duce in iad !!! Noi ne dezicem de hotararile de la Balamand, Ravena si din toate intalnirile apostate ecumeniste.

Unirea falsa si fortata a tuturor religiilor sub pretextul (creat de sionisti prin atacurile ISIS…) incetarii razboaielor asa-zis religioase este o lucrare clara de pregatire a terenului pentru antihrist.
Desi proorociile spun clar ca, majoritatea arhiereilor il vor trada pe Hristos in fata papistasilor, noi avem datoria sa ne pastram si sa ne aparam Dreapta Credinta, fara de care nimeni nu se poate mantui.
Dumnezeu sa ne ajute. Amin.

Monah Teodot, Schim. Ieremia si un grup de credinciosi


sursa: apologeticum.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu